"Anii treceau tiptil ca niste soapte
Unul venise de prin Miaza Noapte
Si celalalt dintr-un Apus.
S-au intalnit,
Si-au multumit,
S-au luat de mana si s-au dus,
Se cunosteau din presupus."

Arghezi

sâmbătă, 23 iulie 2011

hmmmmm

am gasit aici ceva interesant. buuuuun. intrebarea pe care mi-o pun e urmatoarea : sa ma apuc de meditatie sau sa mi-o trag de spe ori cu cine apuc, pentru a-mi linisti gandurile ??!!!
e retorica :D

6 comentarii:

 1. Am intalnit pe net bloguri frumoase scrise de oameni frumosi...ce pacat ca unii dintre voi le manjiti...de fapt va manjiti singuri...
  Adineaori ii multumeam cuiva pentru faptul ca e sincer si deschis...sper sa nu ma fi inselat totusi...n-ar fi prima oara ,nici ultima!
  Momentul in care doi oameni fac dragoste,pentru ca se iubesc,e un moment magic...si da,meditativ...Pacat ca meditatia si relatia intima dintre oameni,e prost perceputa de multi dintre noi!

  RăspundețiȘtergere
 2. interesant !! deci in felul asta trebuie sa scri ca sa atragi atentia, foarte interesant...demn de luat aminte...

  si da, deschis si sincer intotdeauna, doar ca uneori mai scapa si iesirile demonice, le trebuie si lor aer.... sunt doar ganduri si atat...

  RăspundețiȘtergere
 3. răspunsul e întotdeauna DA!
  :))

  RăspundețiȘtergere
 4. şi acum serios. amândouă au rolul lor, suntem pasageri în trenul vieţii, ambele experienţe, dar şi restul îşi au locul lor, trebuie să trăieşti să înveţi ce înseamnă toate.
  cât despre liniştit gânduri îţi poţi găsi încă o mie şi una de lucruri care pot face lucrul acesta. a privi răsăritul cu păsări unduitoare după liniile magnetice ale pământului, aburul pe care iarna îl scoate un pici înfofolit până în ochi, în zăpada strălucitoare incidentă razelor soarelui... muzica, mama! muzica!
  opreşte vântul şi ascultă-ţi sufletul. îţi va spune despre tine, despre ce în jur despre cum ne oglindim, despre ce simţim.
  partea spirituală a unui act de iubire între doi oameni atinge cerul şi face îngerii să picure lacrimi de lumină peste cei foi, e unul din momentele în care vântul se opreşte, iar esenţa celor doi se contopeşte în infinit. de aceea probabil că e cel mai frumos lucru, închiderea cercului. dar poţi zâmbi la multe esenţe, poţi simţi liniştea în multe locuri şi ipostaze.
  sexul din păcate, deşi are părţile lui bune incontestabil aduce în lipsa iubirii dintre cei foi şi o parte de consum energetic care se simte. care se vede pe faţă. nu că ar fi gresit! :), doar că nu împlineşte, doar amână clipa.
  şi răspunsul de mai sus rămâne valabil :D

  RăspundețiȘtergere
 5. eu nu cred in asa ceva, mi se pare o porcarie .. meditatia e meditatie, iar sexul e cu totul alta mancare de peste :))) , plus ca fiecare din noi stim la ce foloseste meditatia si la ce sexul.
  Nu-i asa ?!

  RăspundețiȘtergere